Şubat 03, 2011

Arkadaşlık Üzerine

"Bunu ilk defa senin için yapıyorum." yalanına inanıyormuş gibi yapar, acaba kıçını sikebilir miyim diye düşünüp başparmağımı göt deliğinin etrafında dolaştırırken "Oradan hayatta olmaz, çok acıyor." sözü ile vazgeçmem gerekirken benim zihnimde dolanan tek şey demek daha önce denedi oluyor. Denemişsen demekki senin için yapılmayacak birşey değil, başaramamışsın sadece diye düşünüyorum. Artık ağzındayım, sikimi elinle sıvazlayışından, dişlerine değdirmeyişinden bu işte yeteri kadar tecrübeli olduğun sonucunu çıkarıyorum. Nefeslenmek için çıkardığında başının üstünden taşaklarıma doğru ittiriyorum, zira bunun için dünden temizlemişim oraları. Attığın dil darbeleri beni sert davranmak için teşvik ediyor, aniden kaldırıp sol elimle ellerinden duvara dayayıp sağ elimle tokatlıyorum seni. Memelerinden. Boğazından yükselen kısık "Evettthh" sesi iyice gaza getiriyor, sanki hiç olmadığım kadar diri, büyük ve sikiciyim o an. Aslında yatağa giderken aklımda bekletme/geciktirme oyunları ve bolca oral sex vardı ama dayanabilecek durumda değilim, yılların beklemişliği ve sabırsızlığı var. Sertçe döndürüp aniden girmeye çalışıyorum ama alkolün etkisini ihmal etmişim, tutturamıyorum! O kızışmış ortam dağılıyor biraz, gülüyoruz. Tekrar sert davranmaya karar verip kıçına şaplaklar atmaya başlıyorum arada sehpanın üstünde duran içkimden yudumlayıp, birazını ağzımdan kıçının üstüne bırakarak. Bundan sonrası biraz flu, zaten bu kadar sarhoş olmasak 7 yıllık arkadaşlığımızı bu seviyeye çekmeye cesaret edemezdik sanırım. Bir anlık tereddüt -ben ne yapıyorum- ardından sol baldırından tutup bacağını sola doğru ayırıp sert bir girişle tek dizin havada bir doggy style tutturuyorum. Zaten erken boşalma sorunu olmayan bünyem  yarım şişe Glenfiddich'in de etkisiyle iyice abartıyor olayı, bir sürü pozisyon,  kan-ter içinde ve senin 3 kez boşalmanla sonuçlanan birbuçuk saate yakın süren performansımı göğsüm kabararak hırıltılı bir şekilde sırtına doğru sonlandırıyorum. Teşekkür ederim sözcükleri dökülüyor dudaklarından yarım yamalak, ben bir sigara yakıyorum. Sızıp kalıyorsun hemen, oysa benim aklımda hala her zaman bakışlarımı üzerinde yakaladığın kıçını sikmek vardı.  Sonra, Cnbc-e' de Merlin'in tekrarını izliyorum. Sabaha -sabah dediğim alt tarafı 2 saat sonrasına- kadar sigara içip düşünüyorum yarı tatmin olmuşluk yarı pişmanlıkla: inşallah pişman olmayız diye. Ama bir yandan da neden bu kadar bekledik diye hayıflanarak. Balkonda; bu kadar beklemiş olmakla yakın bir arkadaşıyla yatağa girmiş olmanın getirdiği suçluluğu karıştırarak siktiret, herşey olacağına varır derken sızıp kalıyorum sandalyenin üzerinde. Yüzüme vuran güneşle silkinip tuvalete yollanıyorum bir ara, geri döndüğümde kalkmışsın yataktan. "Günaydın Aşkım" diyorsun ve bok ediyorsun herşeyi.

9 yorum:

  1. Denizcinin aşkı...

    Birader hakket zor sizin işiniz.

    O aşkım derken oynuyodu(paralısın ve bi var bi yoksun, bi kadın için bulunmaz hint kumaşı olma ihtimali...) muhtemelen :) sen de oyna ne takılıyorsun(aşkım lafına)

    Fırsat buldukca oynaşın olum daha ne :)))

    YanıtlaSil
  2. mühim değil gerçekten, paralı veya parasız olmasını hiç önemsemiyorsun bir yerden sonra.içinde -ben tutku derim sen aşk dersin- duygusallık olmayan sex sadece! hepsi aynı. rol kesmeyelim; karşımızdakini aptal yerine koyup, birbirimizi sikmeyelim yeter...

    YanıtlaSil
  3. Necronomicon, ölülerin kitabı, hmm...

    Birader o zaman yakın arkadaşına kaymayacaktın, kaydıysan sonuçlarına katlanacaksın bu işler böyle, senin gibi aramızda cinsel çekim olan bir erkek arkadaşım var, bu arada sırada bizi birbirimizden soğutacak yada kıskançlık yapacak hale gelsede biz bu işi boka çevirmemek için arkadaş kalmaya devam ediyoruz, şimdi hatanı temizle derler adama...

    Yazık ama sana üzüldüm :( Mecburiyetten devam eden aşk olmayan seks, çok kötü tühh.

    YanıtlaSil
  4. Lovecraft.hastasıyız.

    o yalan "aşkım" kelimesi çıkmasaydı belki devam edebilirdik arkadaşlığa, ondan diyorum bok ediyorsun diye.aptal yerine koymayın insanları!

    aşk olmayan seksin kötü olduğunu nerden çıkardın anlamadım..

    YanıtlaSil
  5. :) Acır,la acıyor arasında çok fark öyle değilmi.

    YanıtlaSil
  6. Necro : Bakış açısı arkadaşım, aşık olmadığım adamla sevişmedim bugüne dek, bana hem ucuz hemde tehlikeli geliyor, kadın olduğum için bu böyle muhtemelen, yadırgamıyorum erkeklerin bu bakış açısını, sizin o taraflarda olay daha farklı cereyan ediyor elbet, ha bakınca seks zaten kirli birşey ama en azından yaşadığım insana birşeyler hissetmek istiyorum ben,neyse.

    Bu arada "birisi" , sen yurtdışında yaşayan Türkler'den misin? Bazen yazdıkların anlaşılamıyorda...

    YanıtlaSil
  7. ahahah. evet "acıyor" değil kızlar "acır". benden önce takıntınızı ise asla anlayamacağım. bir de buddyle yatılmaz asla. ama burda iş biraz da kadına düşüyor sanırım. her erkek beğendiği kadınla yatmak ister ama dur demek yine kadının elinde. aşkıma gelince. ağzından kaçmış sıradan bir laf da olabilir bu, fazla büyütmeyin egonuzu. tadını çıkarın kadınların size dünyadaki tek erkekmiş gibi davranmalarına.

    YanıtlaSil
  8. yanlış anlaşılmışım sanırım, benden öncesi umrumda değil; yalana gerek yok.aptal yerine konmak istemiyorum sadece.

    buddyle yatılmaz konusunda ise haklısın, alkolün etkileri diyelim :)

    YanıtlaSil