Ekim 05, 2011

Kadınlara Öğütler

 
1. Olaylar sonra farklı gelişebilir ama bir erkeğin size yaklaşmasındaki ilk amaç SEX’tir.
2.Nihai amaca ulaşmak için her türlü yalanı söyler erkekler, buna “Seni seviyorum” da dahildir.
3.En başta gelen yalanlardan biri de, “içi boş ilişkilerden sıkıldım, artık ciddi bir ilişki istiyorum” dur. Bu taktik genelde erkeğin “Issız adam” triplerine bürünerek, dişi tarafın dayanamayarak ayrılmasıyla sonlanır. Acı olan kadının ilişkiyi kendinin bitirdiğini sanmasıdır.
4."Sen farklısın, beni değiştirdin” gibi sözcükler göz boyama taktiğidir, kanmayın.
5.Anadolu erkeği arasında son zamanlarda en moda cümlelerden biri “Bu devirde bekaret diye bir şey mi kaldı, ben evlenmek için bekarete bakmam, hangi çağda yaşıyoruz?” dur. Bu cümle ile hani senle sex yapsak bana hafif kız imajı vermiş olmazsın diyerekten evlilik kapısını kapatmamış oluyor, erkeğin parmağına yüzüğü takabilmek için kadının silahlarından birini “SEX” olarak tanımlamış oluyor Türk erkeği.
6.Aldatmayan erkeklerin çoğu beceremediğinden, bir kısmı ise yakalanırsa kaybedeceklerinin korkusundan aldatmaz.
7.Her erkeğin kafasında sürekli “SEX” vardır, elbet ara sıra romantizm, aşk-meşk ister, ama birinci amacı bellidir.
8.Yukarıdaki 7 maddenin tamamının tek istisnası vardır, “Aşk”.
9.Bir önceki maddedeki argüman da erkekler tarafından suiistimal edilen ve nihai amaca ulaşmak için kullanılan sözcüklerden biridir. Ağızdan kaçırılmış gibi duran, genellikle gecenin ilerleyen saatlerinde ve baş başayken sarf edilen “Aşkım” sözcüğü kadının anti-sevişme kalkanlarını indirmesini sağlayan sihirli kelimelerden biridir.
10.Tekrar belirtiyorum, tek istisna vardır : (Gerçek) Aşk.
11.Yukarıda yazdıklarıma itiraz eden erkekler de nihai amaç için hedefine “Romantik budala” taktiği ile yaklaşan kurnazlardır ki, en tehlikeli erkek tipidir bunlar.
12.İsterseniz bunların hepsini unutup, naifçe yaşayın ilişkilerinizi, kafasını kuma gömmüş devekuşu gibi!

13 yorum:

  1. Doğrusun Matmazel, sana cevap niteliğinde 5 dakikada yazdım :)

    YanıtlaSil
  2. "açık kart basit şart" taktiği var bir de bakınız necronomicon!!

    YanıtlaSil
  3. haklı olsa ne değişir Femme'm, erkeklerin çoğu am göt meme ister, bunun için her şeyi yapar, söyler onu anladık ta sanki mükemmel sex yaparlarmış gibi :D bu konuya da değinmek lazım gelir, Türk erkeklerinin performansı enleri ebatları da belli :) bi şeyleri isterken de haketmek lazım bence. ayşeciğe soralım alpella kaç dakikada doyuruyormuş :D
    + kadınlara öğütler değil ergenlere öğütler daha iyi olurdu sanki, aklıselim her kadın bilir yani :))) bunlardan çok var.

    YanıtlaSil
  4. @ matmazel : evden çıkmadan 5 dakikada bu kadarı geldi aklıma ki; konuyu değiştirme çaban haklı olduğumu senin de kabullendiğini gösteriyor sanırım :)))

    Performans konusuna gelirsek, burda hariçten gazel okumak gibi olacak ama (internette herkesin siki 22 cm, herkes 1 saatte boşalıyor ve rocco gibi sikiyor ya)şanslıyım, damarlarımda dolaşan balkan kanının etkisi olsa gerek, Türkiye ortalamasının üzerindeyim ;) Süre konusunda da sıkıntım yok; meslek gereği sabretmeye zaten alışkın olmanın ve 33 senenin getirdiği tecrübe sonucu tamamen kontrol edebiliyorum kendimi, ne kadar isterse o kadar doyururum ayşeciği ;)

    @ femme : sende karşılaştığın bir-iki taktiği paylaş da, gözü açılsın bazılarımızın :)

    YanıtlaSil
  5. gözümle görmeden inanmam ben hiçbir şeye, seninle alakası yok, kişisel algılama lütfen, lütfen :)

    YanıtlaSil
  6. Niye kişisel algılayayım, yalan söylemeye yada kendimi ispatlamaya ihtiyacım yok ki, daha önceleri yeteri kadar ispat etmişliğim var birilerine!

    YanıtlaSil
  7. Herzaman defansif degilim tabii :))) o yorumdan bu ciktiysa owkeyy :)
    Haftasonu yokum ;) imhh atraksiyonlarim olacak.
    Sen pazar gidiyordun sanki, ben oyle hatirladim neden bilmiyorum. Eger dogru hatirladiysam selametle .
    Kendine iyi bak

    YanıtlaSil
  8. pazartesi öğlen terk-i diyar ediyorum.
    selametle değil, "arkadan gelsin, kol gibi gelsin" :))

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. onu bunu bilmem de millet kadınlar sevildiğini anlar beya. mesela adam sana öyle bir sarılır kı kokunu öyle bir içine çeker ki öyle bir bakar ki bazen. seni seviyorum demese de anlarsın sevdiğini. içgüdüsel şeyler azizizim çalıştırmalıyız biraz.

    YanıtlaSil
  11. @ matmazel : "arkadan gelsin, kol gibi gelsin." babana sor, anlatır ne demek olduğunu ;)

    @ femme : mesela adam sana öylesine sarılır, kokunu içine çekmez, alalade bakınır etrafa ve üstüne kocaman bir seni seviyorum der. inandırırsın kendini seni sevdiğine. içten içe bilirsin ama, tutunacak dal işte!

    YanıtlaSil