Aralık 02, 2011

01.12.2011


Telefondaki iddialı cümleleri kuramadı Nevizade'ye geldiğinde, iki duble rakı içtikten sonra ancak konuşabilmeye başladı...Fazla uzatmak istemiyordum ama; dans etmek konusundaki ısrarından  Odakule'ye gelmeden önceki adını bile bilmediğim dandik (disco mu desem?) barlardan birine girdik. İçtikçe Nevizade'deki o donuk insandan uzaklaşmaya, pistte kıvrılmaya başladı. Dudaklarıma yapışıp kıçını sikime dayayarak dans etmeye başladığında henüz ilk biradaydık sanırım.
3 bira sonrasında etraftaki apaçilerin bakışlarından biraz aşırıya kaçmış olabileceğimizi, gitme vaktimizin geldiğini anladım ve hesabı istedim. Quaresma'nın uzatmadaki golü ve 50'lik rakı üzerine içtiğim 3 biranın verdiği rahatlıkla -bir yandan kıçını avuçlayarak- yürürken İstiklal'de, etraftaki garipseyen bakışlara hiç aldırmadım.


Arabayı özensizce parkettim. Merdivende mekandaki dansın aynısıyla sevişmeye başladık, kapıyı kapatır kapatmaz içine girdim ve sonrasında içinden çıkmadan salona götürdüm. Işıklar açıkken ve yan apartmandakilerin  bizi görmesi ihtimali olaya heyecan katarken işi ağırdan almaya niyetliydim ki; aniden kalkarak salondaki saksıya kustu!

Bir ilişki işte böyle bitti...


8 yorum:

  1. :)))) Ne güldüm ama.
    Az içirirsin kıvama gelmez çok içirirsin olay vuku bulmaz.
    Ahh Necro vah Necro.
    kusma huyum yoktur ama hassas döneme yakın çok içersem ağlama huyum var, fakirlere, evsizlere, depremzedelere, öksüzlere falan ağlayabiliyorum :S Bir kere çocuğun adı ölen dedeminkinle aynı diye ağlamıştım mesela sevişirken ki gerçekten hayatımda silmek istediğim birkaç kareden birtanesidir.

    YanıtlaSil
  2. oyyy oyy oyyy :)))))))
    kadının içi dışı bir oldugu an :p

    YanıtlaSil
  3. aahaha :)

    rakı ve bira ikilisini bir kızdan uzak tutman gerektiğini böylece anlamışssındır. :)

    YanıtlaSil
  4. insan 2 duble rakı üstüne 2 birayla dağılmaz ki :(
    saksıyı attım evden...kusma olayından 3 sn sonra ereksiyon kayboldu walla :)))

    YanıtlaSil
  5. bir denizcinin evinde çiçek olması saçma zaten ;)
    sağlık olsun. üstüne kusmadı ya, bir de öyle olsaydı :/

    YanıtlaSil
  6. benden çok kardeşimin evi sayılır, bütün masraflar bana girse de...

    YanıtlaSil
  7. heeh o gece ben de nevizadedeydim boyfriendle.

    YanıtlaSil