Aralık 06, 2011

Karakter Analizi

Yedi maddede karakter analizi için Matmazel tarafından mimlenmişim. Her ne kadar şu postta karakterime dair satır başlarını paylaştıysam da; zat-ı alilerine teşekkür eder, tekrar eylerim:

1) Bencil bir karakterim var, öncelikle hep kendimi düşünürüm. Açık görüşlü biri olarak tanınırım ama tercihlerim konusunda son derece muhafazakarım, içtiğim sigarayı 15 yıldır hiç değiştirmedim, İzmir'de 20 yıldır aynı yerde döner yerim misal.


2) Kadınlar tarafından hep duygusal olmamakla suçlandım. Giderim oldukça fazla, Balkan/Anadolu karışımının ekmeğini çok yedim. İlişkiler konusunda başarısızım, genelde terkedilen olurum. Kadınları önce güzelliğine sonra zekasına göre değerlendiririm, takılırken ilk amacım genelde sikmek ama aralarından arkadaş olduklarım/kaldıklarım da var.


3) Bile bile yaptığım hatalar çoktur, mükemmel olmaktan zerre hazzetmem zira...Yapmadıklarım için pişman olacağıma, yaptıklarım için pişman olurum. Küfürbazım. Esasında benden nasıl davranmam beklendiğini hep bilirim ama çoğunlukla tersine davranırım. Bana ne yapmam gerektiğinin gösterilmesinden hiç hoşlanmam, inadına terse giderim.


4) Çok okur ve izlerim. Her insanla otururum ama aptallara dayanamam! Bu kadar okumanın üzerine yüksek zekayı da eklediğinde ukala olmam kaçınılmazmış sonucuna varıyoruz :)


5) Sırasıyla Kumar-Seks-Alkol dışında hiçbir şeye/kişiye körü körüne bağlanmam, herşey/herkes vazgeçilebilirdir benim için...


6) Dine, peygamberlere ve öbür dünyaya inanmıyorum. Bunların temsilcileri vs hepsi sahtekar bence. Sosyalistim. Tek eşliliğe ve evliliğe de inancım yok keza...


7) Meslek gereği hep uzakta olduğumdan ailem iyi günde olsun kötü günde olsun yanlarında olmamama alışkınlar, çok yakın olduğumuz söylenemez. Arkadaşlarım için maddi manevi çok şey yaparım ama söz konusu kadın olduğunda satış ta yaparım. 1'i kadın 2'si erkek çok yakın 3 arkadaşım ve düzensiz ilişkilerim var...


Kim çıkardıysa şu mim sikini...Ben de Femme ve Marca'ya paslıyorum.

6 yorum:

  1. Neyse en azından dürüstsün :)

    YanıtlaSil
  2. mim olayından en anlamayan adama paslamışsın.

    soruları cevaplıcaz sanırım da... sorular nerede? (bak bu konuda bu kadar sığırım.)

    YanıtlaSil
  3. @matmazel : evet, öyleyim!

    @marca : benim de ilk tecrübem, ben de sığırım :) doğru anladıysam karakterini 7 maddede açıklayacaksın...

    YanıtlaSil
  4. profilime dadanmışsın bugün... seni milli yok yok mimli sapığım ilan ediyorum.

    YanıtlaSil
  5. Ülkemizde bir porno sektörü yok profesyonel film cekmiyorlar ama evde kendi videolarını kayıt edip internete verenler cok..Esini aldatırken, bakire oldugu halde anal seks yapanlar, gurupca iliski, liseli kızların kaçamakları, AP videoları, gizli pasifler.Evli olupda esini aldatanlar hepsi sitemizde..


    Asagıdaki linklerden siteye girebilirsiniz SADECE TÜRK VİDEOLAR...


    >>>>> SİTEYE BURADAN GİREBİLİRSİN


    >>>>> TURK SEX



    Yerli Amator Adult Site sakirabi.com

    sakirabi.com

    YanıtlaSil