Haziran 17, 2011

Rehab


Yine Antalya. Oy kullanma bahanesiyle 1 hafta uzattığım tatili dibine (temmuz sonuna) kadar yaşamaya karar verip, İzmir - Antalya arasını 1 gece Bodrum, bir gece Fethiye konaklamasıyla 3 günde aldığım road trip sonunda çarşamba Kaş'a ulaştım. Uçak batığına dalıştan sonra yemek öncesi biramı içtiğim Mavi Bar'da o kadar keyifliyimki...Oturduğum yerden Mercan Restorant tezgahındaki 5 kiloluk sinarite ve alabildiğince rakıya göz koyabiliyorum. Amy Winehouse konserinde olacağım(ız)dan pazar sabahı yola çıkmam gerekli ama yavaş yavaş kanıma giriyorlar, iptal edip pruvayı Kaputaş plajına alabilirim. Ne de olsa bu da bir nevi rehab!

2 yorum:

  1. ben şöyleyim, eğer kaputaşa gidersem amyye gitmediğim içim içimi yer, eğer amy konserine gitsem de kaputaşı kaçırdıgım için. umarım sen de bu durum olmuyordur

    YanıtlaSil
  2. Genelde anlık kararlar alıyorum ben, sonrasında da fazla takmıyorum. Bir de hayat felsefem "yapmadıklarım için pişman olacağıma yaptıklarım için pişman olayım" olduğundan yapmadığım işler için sıkılmıyorum pek. Misal şimdi burda kalıp yarın akşam Meis'e geçme planım var ama, yarın sabah ne gösterir bilinmez...Her an, her şey olabilir ;)

    YanıtlaSil